Moordspel Orvelte

Speel dit spannende spel met uw familie of met uw eigen groep als bedrijfsuitje! Ga op zoek naar de moordenaar met als decor het schilderachtige Orvelte...

Na zonsondergang gaan de deelnemers op pad met een tablet van Tourist Tours en een lijst met verdachten. Aan de hand van de kaart op de tablet zoeken de deelnemers de weg door de schemerige straatjes van het schilderachtige Orvelte. Daarbij worden zoveel mogelijk aanwijzingen gezocht, hints verzameld en getuigen omgekocht om de moordenaar te ontmaskeren die verantwoordelijk is voor de dood van diverse toeristen.

Laat je meeslepen in de spanning van dit spel en ontdek dit prachtige en eeuwenoude dorp op een heel andere manier...

In samenwerking met Stichting Orvelte Poort organiseert Tourist Tours deze spannende activiteit op zaterdag 11 februari om 13:00 uur voor totaal minimaal 15 personen. Inschrijven is dus van belang, via de link naar de reserveringspagina of telefonisch. Bij minimaal 15 personen wordt de groep verdeeld in groepjes van 3 a 4 personen en daarmee ga je tijdens het 2,5 uur durende spel de moord oplossen. 


Opgave per groepje vanaf 2 personen gebeurt bij voorkeur via de reserveringspagina maar is ook telefonisch of per email mogelijk.


Bij minimaal 15 personen zijn de kosten € 19,00 per persoon en dit bedrag is inclusief een kopje koffie bij aanvang en na afloop.