Algemene voorwaarden

*Algemene voorwaarden

Deelname is op eigen risico. Genoemde prijzen zijn per persoon.

Bij annulering binnen 14 dagen van de geplande activiteit bent u 30% van het totaalbedrag verschuldigd. Bij annulering binnen 7 dagen van de geplande activiteit bent u 60% van het totaalbedrag verschuldigd en bij annulering binnen 48 uur van de geplande activiteit bent u het totale bedrag verschuldigd. Het definitieve aantal deelnemers dient een week voor aanvang van de activiteit doorgegeven te worden. Dit aantal (tenzij het meer deelnemers worden) is bindend voor de betaling.
Met een bevestiging per e-mail wordt akkoord gegaan met bovenstaande en onderstaande voorwaarden. Naar deze voorwaarden, inclusief de akkoordverklaring,  wordt in de e-mail verwezen.

Bij schade (waaronder derving) toegebracht aan de eigendommen van Tourist Tours, worden de daardoor gemaakte kosten bij u in rekening gebracht.
Bij schade, toegebracht aan tablets gedurende het GPS-moordspel, wordt 75 euro, ex. BTW in rekening gebracht.
Bij schade, toegebracht aan auto-communicatie apparatuur gedurende een rond-tour, wordt 175 euro, ex. BTW in rekening gebracht.
Bij schade, toegebracht aan Lasergame apparatuur, zijnde het wapen of de hoofdband, wordt 250 euro, ex. BTW in rekening gebracht.
Bij schade, toegebracht tijdens Lasergamen, wordt 100 euro ex. BTW voor portofoons en scopes en 50 euro ex. BTW voor gps of red dots in rekening gebracht. 

Bij het boeken van het zelf te spelen moordspel geldt dat de app beschikbaar is voor elke groep van maximaal 4 personen. Bij misbruik, door met een groter aantal deelnemers van de app gebruik te maken of door met meer deelnemers te spelen dan opgegeven is, worden achteraf kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen in dat geval € 12,50 voor elke te weinig opgegeven deelnemer en € 12,50 per ontbrekende app. Door het exacte aantal deelnemers op te geven en per 4 deelnemers de app te downloaden kunnen deze extra kosten voorkomen worden.

Alle tours in het buitenland zijn inclusief consumpties (en in overleg overige catering), met uitzondering van alcoholische dranken.

Het BTW nummer wordt vermeld op de factuur. Deze wordt per e-mail verzonden.

iDeal betalingen zullen op bankafschriften als een betaling aan Stichting Sisow inzake Tourist Tours zichtbaar zijn. Bij een rechtstreekse betaling aan Tourist Tours wordt deze geregistreerd als een betaling aan Executive T. , de organisatie waar Tourist Tours een onderdeel van is.

Alle geschillen worden gedeponeerd bij de rechtbank in Assen.

KvK. nummer Tourist Tours (handelsnaam en onderdeel van Executive T.)  63317850.