Hele dag Drenthe

Er valt heel wat moois te zien in onze provincie! Maar hoeveel leuker is het niet als u bij al dit moois gebracht wordt via een prachtige route die langs kleine dorpjes en gehuchtjes voert? Wat denkt u van het perfect bewaard gebleven dorp Orvelte of het Boomkroonpad bij Borger waar u op grote hoogte door de kruinen van een prachtig bos wordt gevoerd? Onderweg laat ik u al deze plekken zien en na deze dag weet u heel wat meer over wat onze provincie zo bijzonder maakt! Eventueel kan ook een bezoek worden gebracht aan ons beroemde TT circuit van Assen of heel iets anders; de gedenkwaardige plaats waar vroeger Kamp Westerbork stond...

 

Programma:

Op een vooraf vastgesteld tijdstip in de ochtend (meestal rond 10:00 uur) kom ik u ophalen bij uw hotel, pension, vakantiehuisje of camping. Vervolgens gaan we op pad via de mooiste wegen die Drenthe rijk is. Onderweg stoppen we voor een kopje koffie en gedurende deze dag laat ik u de idyllische plekjes van Drenthe zien. Hier en daar zullen we uitstappen om een stukje te voet te gaan bekijken maar de nadruk zal liggen op een ontspannen rondreis in de auto. Tussen de middag gaan we een lekkere lunch nuttigen en daarna vervolgen we onze reis naar andere mooie plaatsen. We zullen onder andere de bovenbeschreven plaatsen aan doen maar in overleg kunnen we natuurlijk ook afwijken van deze route. Bijvoorbeeld om eens langs de plaats van uw geboorte te gaan, of het stadhuis waar u bent getrouwd. In de loop van de middag drinken we nog een kopje koffie (ook een wijntje onderweg behoort tot de mogelijkheden aangezien u zelf niet hoeft te rijden) en uiteindelijk breng ik u weer tot voor de deur van uw verblijf. 

 

Prijs:  vanaf € 59,00 per persoon

Alles wat hierboven beschreven is, behalve alcoholische dranken, zit bij deze prijs inbegrepen. U kunt dus zo instappen en u hoeft, behalve voor goed schoeisel en een vrolijk humeur, nergens anders voor te zorgen!