Luxemburg

Luxemburg

In dit fantastische land zie je de allermooiste en meest bijzondere plekken die vaak niet in de boekjes staan beschreven. Gecombineerd met een lekkere lunch en een paar drankjes, is dit een zeer aantrekkelijk programma voor groepen van elke grootte. Onderweg hoor je in je eigen auto, door middel van een auto communicatie set, van alles over het land, zowel op het gebied van historie als cultuur. Na deze excursie kun je zeggen dat je een groot deel van het land zelf hebt gezien en je bent een schat aan informatie rijker over je vakantieland!

Prijs:  € 27,50 per persoon

Voor deze prijs heb je alles wat hierboven beschreven staat, behalve alcoholische dranken.
Het zijn dus compleet verzorgde excursies; je kunt zo instappen en je hoeft verder niets mee te nemen behalve je paspoort, wat zakgeld, goed schoeisel en een gezellig humeur!

Elke dinsdag: Excursie naar het Boven Sûre Park

Verzamelen om 10:30 uur in Hotel Dirbach Plage, Dirbach

Deze bijzondere rondrit gaat over de hoogvlakten van het Boven-Sûre Park, en twee stuwdammen, die voor de waterhuishouding van het land zorgen. Op de grens met België bezoek je het meetstation van de rivier de Sûre, waarna er op een hoog uitzichtpunt geluncht wordt; pizza of Luxemburgs beste hamburger!

Elke woensdag: Excursie naar Vianden

Verzamelen om 10:30 uur in Hotel Dirbach Plage, Dirbach

Excursie die bestaat uit 70% van de allerkleinste weggetjes die, via een bezoek aan Luxemburgs grootste energiecentrale en het bijbehorende waterbekken, naar het pittoreske Vianden leiden. Aan de rivier de Our wordt geluncht. Daarna volgt een stadswandeling of je gaat op eigen gelegenheid met de stoeltjeslift naar de hoogste bergtop van Vianden!

Elke donderdag: Excursie naar Klein Zwitersland

Verzamelen om 10:30 uur in Café De La Place, place Bleech, Larochette

Een unieke ervaring! Vanuit het rotsachtige Larochette, rij je via het jachtgebied van de Groot-Hertog en een bezoek aan de grootste rotsformatie van het land, naar de oudste stad van Luxemburg. Na de lunch bij de Chinees, wordt de excursie afgesloten met een uitgebreide rondleiding en proeverij in Luxemburgs grootste en beste distilleerderij.