Moordspel Vianden

Ook in het schilderachtige Luxemburg is dit spannende spel beschikbaar. Het Sherlock Holmes GPS-spel in Vianden is de nieuwste activiteit van Tourist Tours en wordt in samenwerking met Restaurant Du Pont, midden in dit historische stadje georganiseerd.

In de schemering gaan de deelnemers op pad met een GPS-tablet waarop een kaart staat, en een lijst met verdachten. In de schemerige straatjes die rondom het ruim 700 jaar oude kasteel liggen, worden zoveel mogelijk aanwijzingen verzameld, gouden munten verzameld en getuigen omgekocht om uiteindelijk de moordenaar te ontmaskeren die verantwoordelijk is voor de dood van diverse toeristen.

Laat je meeslepen in de spanning van dit spel en ontdek dit prachtige stadje op een heel andere manier... Dit spel wordt georganiseerd van 19:30 uur tot 23:30 uur en is beschikbaar voor toeristen die in Luxemburg hun vakantie doorbrengen. Zie hiervoor het programma op de homepage, het animatieprogramma van je camping, of onze folder. Opgave gebeurt via Whats-app (zie telefoonnummer op deze pagina) voor groepen van totaal minimaal 12 personen. Geef je dus op per 2, 3 of vier personen.

De kosten zijn € 15,00 per persoon en dit bedrag is gebaseerd op het spel inclusief een consumptie.

 

(Binnenkort volgt er hier meer informatie over het Moordspel in samenwerking met Cocoon Hotel Bel Air in Bourscheid Moulin, gecombineerd met een diner in Restaurant Du Pont in Vianden. Hierdoor is het mogelijk om deze activiteit als compleet Moordweekend te boeken, inclusief overnachtingen en catering.)