Nieuws

15 februari 2019:

Zomerprogramma Luxemburg 2019!

Vanaf vandaag staat het programma van de excursies in Luxemburg online. Op de homepage is alle informatie te vinden over de unieke excursies die op elke dinsdag, woensdag en donderdag in de zomer georganiseerd zullen worden. Elke excursie wordt gecombineerd met een heerlijke lunch en bij aanvang van de excursie krijgen de deelnemers een kopje koffie aangeboden. Onderweg wordt er nog wat gedronken op een bijzonder punt. Elke auto wordt voorzien van een luxe communicatieset waar door er, door de gids die voorop rjdt, een informatief verhaal wordt verteld over de omgeving, de geschiedenis en wetenswaardigehden van Luxemburg.10 mei 2018:

Pinnen voor de excursies!

Met ingan van deze zomer is het mogelijk om bij aanvang van de excursies te pinnen voor de deelname. Hierdoor is het niet meer nodig om eerst een pinapparaat op te zoeken, die in Luxemburg ook niet zo veelvuldig voor komen. Op een veilige en vertrouwde manier de excursie per persoon of per groep afrekenen en de excursie kan beginnen!3 januari 2016:

Veilig Online Betalen en Reserveren!

Vanaf nu is het mogelijk om elke toeristische Tour van Tourist Tours te reserveren en af te rekenen via de website. Op de pagina Reserveren kan na het selecteren van de activiteit de datum worden aangegeven, waarna er in de veilige betaalomgeving van iDeal afgerekend kan worden. Na het reserveren en betalen wordt er altijd telefonisch of per e-mail contact met de klant opgenomen om de reservering te bevestigen.

Op deze manier is men zeker van de reservering en komt de betaling altijd op een veilige manier terecht bij Tourist Tours. De betaling zal op uw bankafschrift als een betaling aan Stichting Sisow inzake Tourist Tours zichtbaar zijn. Bij een rechtstreekse betaling aan Tourist Tours wordt deze geregistreerd als een betaling aan Executive T. , de organisatie waar Tourist Tours een onderdeel van is.26 maart 2015:

Weekendarrangementen!

Behalve de compleet verzorgde dag in Luxemburg, organiseert Tourist Tours nu ook compleet verzorgde weekenden naar Luxemburg. Dit weekend bestaat uit twee reisdagen en een dagprogramma waarbij de mooiste gebieden van Luxemburg worden bezocht. Tijdens dit weekend is alle catering inbegrepen, alsmede twee overnachtingen. Deze reizen zijn bij uitstek geschikt voor vrienden- of familiegroepen van minimaal 4 en maximaal 6 personen en in overleg ook voor grotere groepen*

Tijdens de reis wordt dan alles voor u geregeld en met als uitvalsbasis Hotel Huberty in Kautenbach, dat aan de overs van de rivier de Clerve ligt, of Bed & Breakfast Berkel in Bockholtz-Moulin in de beneden-Sûre vallei, wordt er een dagtocht om nooit te vergeten georganiseerd. Tijdens deze dag zullen we unieke plekjes in natuurpark park Petit Suisse (Klein Zwitserland) bezoeken en in de historische stad Echternach zullen we tussen de middag genieten van een uitgebreid Chinees buffet. Lees meer...