Weekend arrangement

Behalve de compleet verzorgde week in Luxemburg, organiseert Tourist Tours ook compleet verzorgde weekenden naar Luxemburg. Dit weekend bestaat uit twee reisdagen en een dagprogramma waarbij de mooiste gebieden van Luxemburg worden bezocht. Tijdens dit weekend is alle catering inbegrepen, alsmede twee overnachtingen. Deze reizen zijn bij uitstek geschikt voor vrienden- of familiegroepen van minimaal 4 en maximaal 6 personen en in overleg ook voor grotere groepen* Tijdens de reis wordt dan ook alles voor u geregeld en met als uitvalsbasis Kautenbach aan de oevers van de rivier de Clerve of Bed & Breakfast Berkel in Bockholtz-Moulin in de beneden-Sûre vallei, wordt er een dagtocht om nooit te vergeten georganiseerd. Tijdens deze dag zullen we unieke plekjes in natuurpark Petit Suisse (Klein Zwitserland) bezoeken en in de historische stad Echternach zullen we tussen de middag genieten van een uitgebreid Chinees buffet.
Arrangement Hotel Huberty in Kautenbach

In samenwerking met Hotel Huberty organiseert Tourist Tours een compleet verzorgd weekend. Klik hier voor meer informatie over het hotel. Tijdens dit weekend ziet u de mooiste gebieden van het prachtige Luxemburg gedurende een autotocht van zo’n 150 kilometer. In het hotel worden op de avonden heerlijke maaltijden verzorgd en ‘s morgens wordt er een lekker ontbijtje geserveerd alvorens er aan de toeristische tour door het wonderschone Luxemburg wordt begonnen.

Programma:

Vrijdag: eind van de middag aankomst in Hotel Huberty in Kautenbach.

Begin van de avond diner in het gezellige, onder het hotel gelegen restaurant.

Zaterdag: 9:00 uur ontbijt, daarna vangt om 10:00 uur de toeristische tour aan.Tijdens deze dag worden de prachtigste plekjes van Luxemburg bezocht, een bijzondere en compleet verzorgde dag waarbij de deelnemers in een luxe auto worden vervoerd. Onderweg wordt er gestopt voor een kopje koffie.Tussen de middag vindt er een Chinees buffet plaats in de historische stad Echternach.Tussen 17:00 uur en 18:00 uur aankomst in Kautenbach waarna een broodmaaltijd wordt geserveerd.

Zondag: begin van de ochtend ontbijt waarna de deelnemers de rest van de dag voor zichzelf hebben en uiteindelijk weer vertrekken naar Nederland.

Prijzen:

Inclusief alle hierboven beschreven onderdelen:

€ 175,00 per persoon met een minimum van 4 en een maximum van 6 deelnemers.

Dit arrangement is ook aan te vullen met vervoer vanuit Nederland en weer terug. Hierbij worden alle deelnemers thuis opgehaald en op zondag ook weer thuis gebracht:

€ 225,00 per persoon met een minimum van 4 en een maximum van 6 deelnemers en alleen geldig buiten de schoolvakanties.

*In overleg is het ook mogelijk om deze reis voor grotere groepen te boeken of mij in te huren als reisleider met uw eigen vervoer / touringcar of busje.
Arrangement Bed & Breakfast Berkel en Tourist Tours

In samenwerking met Tourist Tours organiseert Bed & Breakfast Berkel een compleet verzorgd weekend.

Klik hier voor meer informatie over Bed & Breakfast Berkel. Tijdens dit weekend ziet u een groot deel van het prachtige Luxemburg gedurende een autotocht van zo’n 150 kilometer. In de Bed & Breakfast worden op de avonden heerlijke maaltijden verzorgd en ‘s morgens wordt er een lekker ontbijtje geserveerd alvorens er aan de toeristische tour door het wonderschone Luxemburg wordt begonnen. Op deze manier ziet u unieke plekjes van dit mooie land die niet in de boekjes staan beschreven en met als uitvalsbasis de sfeervolle Bed & Breakfast vormt dit een onvergetelijk weekend!

Programma:

Vrijdag: eind van de middag aankomst in Bockholtz-Moulin in Bed & Breakfast Berkel.

Begin van de avond vindt de avondmaaltijd plaats in de gezellige eetzaal van de Bed & Breakfast

 

Zaterdag: begin van de ochtend ontbijt, daarna de aanvang van de toeristische tour.

Tijdens deze dag worden de mooiste plekjes van Luxemburg bezocht, een unieke dag waarbij de deelnemers in een luxe auto worden vervoerd. Tussen de middag geniet u van een uitgebreid buffet in een Chinees restaurant. Eind van de middag aankomst in Bockholtz-Moulin waar een broodmaaltijd wordt geserveerd.

 

Zondag: begin van de ochtend ontbijt waarna de deelnemers weer vertrekken naar Nederland.

Prijzen:

Kosten van dit arrangement, inclusief alle hierboven beschreven onderdelen:

€ 139,00 per persoon met minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.

Dit arrangement is ook aan te vullen met vervoer vanuit Nederland en weer terug. Hierbij worden alle deelnemers thuis opgehaald en weer teruggebracht. Kosten van dit arrangement:

€ 189,00 per persoon met minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers en alleen buiten de schoolvakanties.

*In overleg is het ook mogelijk om deze reis voor grotere groepen te boeken of mij in te huren als reisleider met uw eigen vervoer / touringcar of busje.